vergaderruimte

Vergaderruimte

Bij Heerlijk Lokaal kunt u ook terecht voor uw vergaderingen!

Heerlijk Lokaal heeft twee ruimtes ingericht als vergaderruimtes, waar u in alle rust terecht kunt voor zakelijke besprekingen en presentaties in een prettige, laagdrempelige sfeer. Heerlijk Lokaal heeft een centrale ligging in Apeldoorn, waardoor het gemakkelijk te bereiken is voor uw relaties. Zo zijn de Apeldoornse binnenstad en het Centraal Station op loopafstand en kan de auto gemakkelijk geparkeerd worden in de nabijgelegen Parkeergarage Koningshaven.

De vergaderruimtes van Heerlijk Lokaal zijn beschikbaar voor 12 personen per ruimte dus als het om grotere groepen gaat dan is het ook mogelijk om beide ruimtes in gebruik te nemen, zodat er plaats is voor 24 personen. Deze ruimtes zijn op verschillende manieren in te delen, waardoor de ruimtes ook in te zetten zijn voor workshops of proeverijen.

Tijdens de vergadering kunt u genieten van alle ambachtelijke gerechten die op het menu van die dag staan. Het is ook mogelijk om gehoor te geven aan speciale wensen. Deze worden vooraf met u besproken zodat wij aan alle wensen kunnen voldoen. Het kan hierbij gaan om een uitgebreide lunch of diner.

Heeft u interesse in het huren van de vergaderruimtes van Heerlijk Lokaal? Neem dan even contact met ons op zodat wij de ruimte voor u kunnen reserveren.

Een vergaderruimte is te huren voor €37,50 per persoon, inclusief een kopje koffie.

1 antwoord
  1. Johannes
    Johannes zegt:

    Hartstikke mooi! Ik zal mijn partners op werk erop attenderen dat er ook een puike vergaderruimte in Apeldoorn tot onze beschikking staat. We vergaderen gewoonlijk buiten kantoor en dan huren we een vergaderruimte in Amersfoort.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *