Routebeschrijving Heerlijk Lokaal
Heerlijk Lokaal is gevestigd aan de Molenstraat-Centrum 1, gevestigd in het bedrijvenpand ‘Tot2021’. Als je de kaart van Google Maps erbij pakt, zie je dat dit pand precies in het midden van Apeldoorn ligt, aangrenzend aan het (nieuwe gedeelte van het) Havenpark. Omdat het soms toch nog best lastig te vinden is, vind je hier de vervoersmogelijkheden naar Heerlijk Lokaal:

Auto
Voer op je navigatiesysteem het volgende adres in: Molenstraat-Centrum 1. Dit adres bevindt zich op de hoek van de kruising van de Molenstraat en de Stationsstraat. Vanaf de straatzijde valt Bottles & Barrels (de slijterij) als eerste in het oog. Als je het pand volgt en het park inloopt, zie je vanzelf het terras van Heerlijk Lokaal.

Parkeren
Kom je met de auto naar Heerlijk Lokaal en wil je in de buurt parkeren? Probeer dan te parkeren aan de Molenstraat of de Stationsstraat. Dit zijn betaalde parkeerplaatsen. Vaak is het wel zo dat je ’s avonds gratis je auto kwijt kunt (m.u.v. de koopavonden). Als er geen plek is langs de kant van de weg, is het ook mogelijk om uw auto in de Parkeergarage Koningshaven te parkeren. Vanaf deze parkeergarage is het slechts 2 minuten lopen naar Heerlijk Lokaal. Deze parkeergarage biedt plaats aan ruim 400 auto’s.

Fietsen
Fietsen kunnen geparkeerd worden in de omgeving van Heerlijk Lokaal. In het centrum van Apeldoorn en bij het station zijn, op loopafstand, ook bewaakte fietsenstallingen te vinden.

Openbaar vervoer
Het bus- en treinstation van Apeldoorn-Centrum ligt op maar 4 minuten loopafstand van Heerlijk Lokaal. Plan je reis eenvoudig en snel via de website 9292, ook handig als je binnen Apeldoorn met het openbaar vervoer naar Heerlijk Lokaal wilt komen. 
Kun je het niet vinden? Neem dan even contact met ons op. We kunnen het je telefonisch gemakkelijk toelichten. Heerlijk Lokaal is te bereiken via 055-8449351.

X